Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs de formare avizat „Educație ecologică” Imprimare Email
Luni, 06 Martie 2017 15:54

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Educație ecologică”, curs gratuit cu o durată de 26 de ore.

Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar (educatori, învățători, profesori de biologie și științe, profesori diriginți) și se va desfășura începând cu data de 23.03.2017 – 01.04.2017.

Înscrierea la curs se va face prin completarea formularului de înscriere aflat pe site-ul instituției, acest formular îl veți trimite prin e-mail, pe adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , mail-ul va fi intitulat „Educație ecologică”. Termenul de înscriere este 20.03.2017. Înscrierea să se facă individual, nu pe liste cu mai mulți solicitanți. Primele 25 de persoane înscrise vor fi acceptate la curs, aceste persoane vor veni la curs având asupra lor documentele care se cer în formularul de înscriere.

Tabelul cu persoanele acceptate la curs va fi postat marți 21.03.2017 pe forum-ul ISJ secțiunea CCD Satu Mare. Formator al acestui curs este d-na prof. Slujitoru  Mirela – profesor de biologie cu master în didactica chimiei.

 

Coordonator program de formare,
Prof.dr. Nicoleta Gabor – Metodist CCD, Satu Mare

 

 

Noutăţi