Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs de formare avizat „Dezvoltarea abilităților socio-emoționale ale copiilor cu vârste de 6/7 ani” Imprimare Email
Luni, 10 Aprilie 2017 12:02

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Dezvoltarea abilităților socio-emoționale ale copiilor cu vârste de 6/7 ani”, curs gratuit cu o durată de 24 de ore. Cursul se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar (educatoare, învățătoare, profesori consilieri școlari) și se va desfășura începând cu data de 11.05.2017 – 15.05.2017.

Înscrierea la curs se va face prin completarea formularului de înscriere aflat pe site-ul instituției, acest formular îl veți trimite prin e-mail, pe adresa : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , mail-ul va fi intitulat „Dezvoltarea abilităților socio-emoționale”. Termenul de înscriere este 08.05.2017. Înscrierea să se facă individual, nu pe liste cu mai mulți solicitanți. Primele 25 de persoane înscrise vor fi acceptate la curs, aceste persoane vor veni la curs având asupra lor documentele care se cer în formularul de înscriere.

Tabelul cu persoanele acceptate la curs va fi postat marți 09.05.2017 pe forum-ul ISJ secțiunea CCD Satu Mare. Formatorii acestui curs sunt d-na prof.consiler școlar – Marina Diana și d-na prof.înv.preșcolar – Haidu Raluca.

Cu deosebită considerație
Prof.dr. Nicoleta Gabor – Metodist CCD, Satu Mare

Ultima actualizare în Luni, 10 Aprilie 2017 12:48
 

Noutăţi