Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs avizat „Comisia metodică – primul pas în perfecționarea cadrelor didactice” Imprimare Email
Marţi, 02 Mai 2017 13:19

Casa Corpului Didactic Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Comisia metodică – primul pas în perfecționarea cadrelor didactice”, cu o durată de 20 de ore, formator: insp. Brumboiu Mariana. Cursul se adresează cadrelor didactice responsabili comisiilor metodice, toate domeniile de calificare și se va desfășura începând cu data de 8.05.2017 – 13.05.2017.

 

Înscrierea la curs se va face prin completarea formularului de înscriere aflat pe site-ul instituției, care se transmite pe e-mail, la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Mesajul pe e-mail va fi intitulat „Comisia metodică”. Termenul de înscriere este 4.05.2017 ora 24. Înscrierea să se facă individual, nu pe liste cu mai mulți solicitanți.

 

Primele 25 de persoane înscrise vor fi acceptate la curs.
Tabelul cu persoanele acceptate va fi postat vineri 5.05.2017 pe forumul ISJ, secţiunea CCD SM. Aceste persoane se vor prezenta la curs având asupra lor documentele solicitate în formularul de înscriere și adeverința de la școală că sunt responsabili de comisie metodică.

Cu respect,
profesor metodist  Kerekes Antal

Ultima actualizare în Miercuri, 03 Mai 2017 10:58
 

Noutăţi