Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Invitatie la Conferinta superTeach de la Timisoara Imprimare Email
Marţi, 08 Mai 2018 08:53

După Conferința SuperTeach de la Sibiu vă așteptăm cu mare drag la ultima ediție din acest an școlar, Conferința SuperTeach Timișoara!

Vă mai puteți înscrie până marți seara la ora 19.00! După această zi vom da în print materialele personalizate (ecusoane, diplome etc) pentru a fi totul pus la punct special pentru dumneavoastră.

Va rugăm să le transmiteți și colegilor profesori și vă invităm să petreceți alături de noi o zi de sâmbătă, oferind si primind inspirație pentru educație!

Printre invitați, pe 12 mai, vor fi Oana Moraru (https://www.superteach.ro/vorbitori/oana-moraru/) și Andy Szekey (https://www.superteach.ro/vorbitori/andy-szekely/)

Pe site puteți verifica lista cu toți speakerii: https://www.superteach.ro/vorbitori/

Tot pe site veți vedea si programul conferinței, la acest link: https://www.superteach.ro/program-si-locatii/

 

Noutăţi

 • Curs avizat - Metode interactive de grup

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Metode interactive de grup”, curs gratuit cu o durată de 40 de ore. Cursul se adresează cadrelor didactice care predau în învățământul preșcolar și se va desfășura începând cu data de 25.02.2019 – 13.03.2019.

 • Curs Ora de Net

  Casa Corpului Didactic Satu Mare  în parteneriat cu  Organizația Salvați Copiii vă invită să participaţi la cursul de formare avizat „Folosirea utilă, creativă şi sigură a Internetului de către copii”.

 • Listă cursanți "Gândirea critică"

  Stimați colegi,

  Casa Corpului Didactic „Dariu Pop” Satu Mare a propus spre derulare în perioada 04.02.2019-08.02.2019 cursul avizat „Gândirea critică – abilitate indispensabilă copilului preșcolar în secolul XXI”, curs care se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar (lista cuprinde cadrele didactice care s-au înscris anul trecut la curs, la momentul respectiv cursul fiind sistat).