Casa Corpului Didactic Satu Mare, Powered by Joomla!
Curs de formare avizat „Platforme educaționale utilizabile în activitatea didactică on-line” Imprimare Email
Joi, 06 August 2020 18:33

Stimați colegi,

Casa Corpului Didactic Satu Mare va derula cursul de formare avizat „Platforme educaționale utilizabile în activitatea didactică on-line”, cu o durată de 30 de ore, formator: prof. Matyas Luminița. Cursul se organizează on-line.

Cursul are ca grup țintă cadre didactice din învățământul preuniversitar și se va desfășura în perioada 17.08.2020 – 10.09.2020.

Înscrierea la curs se va face prin completarea formularului de înscriere aflat pe site-ul instituției, care se transmite pe e-mail, la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Mesajul pe e-mail va fi intitulat „Platforme educaționale” și va cuprinde și specialitatea cadrului didactic.

Termenul de înscriere este 10.08.2020, ora 12,00.

Înscrierea se va face individual (nu pe liste cu mai mulți solicitanți).

Tabelul cu persoanele incluse în prima grupă de formare va fi postat marți, 11.08.2020, pe forumul ISJ, secţiunea CCD SM și vor fi anunțate prin e-mail. (Aceste persoane vor trimite pe email la CCD documentele solicitate în formularul de înscriere scanate).

Responsabil curs, profesor metodist Arsu Gabriel

Director CCD „Dariu Pop” Satu Mare

prof. Monica-Liliana Chiș

Ultima actualizare în Joi, 06 August 2020 18:49
 

Noutăţi

 • Selecție metodiști ISJ

  Vă transmitem atașat Procedura operațională cu privire la selecțiea cadrelor didactice în vederea ocupării funcției de metodist în specialitate la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare în anul școlar 2020-2021.

 • Platformă de suport pentru profesorii care predau Educație socială la clasa a VII-a

  Vă transmitem atașat un document care descrie pe scurt noua platformă de suport pentru profesorii care predau Educație socială la clasa a VII-a (Educație pentru cetățenie democratică), platformă realizată de Institutul Intercultural Timișoara.

 • Apel selecție proiect CRED

  Către unitățile de învățământ din județul Satu Mare

  Stimată doamnă director/ Stimate domnule director

  Ca urmare a Adresei Ministerului Educației și Cercetării nr. 3350/03.09.2020, vă informăm că vom continua procesul de selecție a cadrelor didactice din învățământul primar și gimnazial din județul Satu Mare, în vederea participării la programele de formare profesională continuă  „CRED – Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II – învățământ primar”, respectiv „CRED – Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți. Formare nivel II – învățământ gimnazial”, acreditate de Casa Corpului Didactic Cluj.